Over Tributa

De naam Tributa , vonden we terug in het Latijn en betekent belastingen. Toepasselijk, niet? Na bijna twintig jaar ervaring, regelmatig bij te scholen en elke wijziging in onze wetgeving steeds nauwgezet op te volgen durven wij met trots zeggen dat we heel erg goed weten waarmee we bezig zijn.

Wij onderscheiden ons door verder te gaan dan enkel boekhouding. Als ondernemer kan je bij Tributa ook terecht voor begeleiding en advies. Onze ervaring en diepe kennis van de Belgische wetgeving, gekoppeld aan de inzichten die wij via je boekhouding hebben over jouw onderneming, stellen ons in staat jou te ondersteunen met raad en daad in het dagdagelijks bestuur van je onderneming. Ook helpen bij de opstart van een onderneming, het opmaken van budgetten, kostprijsberekeningen maken en het bepalen van je prijszetting zijn diensten die wij aanbieden. 

Daarnaast willen we ook benadrukken dat wij bij Tributa niet stil staan op technologisch vlak. Tenzij het echt niet anders kan werken wij digitaal. Bij ons mag dus alles, in plaats van op papier, in PDF ingezonden worden. Wij werken met een modern software systeem wat de productiviteit sterk verhoogt en voor onze klanten met een zeer grote boekhouding is er zelfs de mogelijkheid samen in hetzelfde dossier te werken via de cloud. De samenwerking tussen jouw administratieve medewerkers en Tributa kan efficiënter verlopen dan ooit. 

Onze focus ligt al van bij het begin in 1997 bij de culturele en de bouw sector, maar eigenlijk is iedereen welkom. Ons cliënteel strekt van kleine eenmansbedrijven naar grote organisaties. Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

 

Hilde

Zaakvoerder en adviseur

Hilde is geboren en getogen in Massemen. Ze startte haar carrière in 1992 bij een accountants kantoor in Gent als kleine vis in een grote vijver. Eén van de haar toegewezen klanten daar was echter zo tevreden van haar dat ze haar al snel een job aanboden om fulltime intern boekhouder te worden. Zo komt ze in dienst bij bouwbedrijf Van Hoof in 1994. Daar speelde ze een rol in het groeien van de onderneming en Van Hoof is vandaag nog steeds een zeer goede klant van Tributa. De start van Tributa in 1997 kwam er door een honger naar meer afwisseling en nieuwe dossiers. In 2001 haalde Hilde haar titel van boekhouder-fiscalist bij het BIBF. De volgende jaren groeit ze Tributa langzaam uit tot een meerkoppig kantoor met een uitstekende reputatie. Ze start daarnaast trouwens ook een gezin en ondertussen is ze trotse moeder van twee flinke tieners. 

Andere medewerkers

ValerieSenior accountant
Stagiair IAB
LuizaDossierbeheerder
CharlotteJunior dossierbeheerder